Treballa amb nosaltres

A l’Hotel Albades, ens enorgulleix oferir no només una experiència excepcional per als nostres clients, sinó també un ambient de treball gratificant i enriquidor per al nostre talentós equip.

Si busques un lloc on puguis créixer professionalment, treballar en un entorn dinàmic i col·laboratiu, i ser part d’una família que valora el compromís, l’excel·lència i la passió pel servei, has vingut al lloc adequat!

El nostre equip està format per individus apassionats i dedicats que comparteixen la nostra visió d´oferir hospitalitat excepcional i crear experiències inoblidables per als nostres hostes.

Valorem la diversitat, el treball en equip i el desenvolupament personal i professional dels nostres empleats, i ens esforcem per brindar un ambient inclusiu i de suport on tots puguen prosperar i assolir el seu màxim potencial.

Si estàs interessat a formar part del nostre equip, et convidem a enviar-nos el teu currículum vitae i carta de presentació al següent Formulari.

Esperem conèixer-te aviat i donar-te la benvinguda a la família de l’Hotel Albades!

  Pujar CV:

  Sumérgete en una velada mágica con música jazz en vivo, deliciosa cocina mediterránea y el ambiente encantador de nuestro hotel. 

  Reserva tu mesa ahora y asegúrate una noche inolvidable!

  Sumérgete en una velada mágica con música jazz en vivo, deliciosa cocina mediterránea y el ambiente encantador de nuestro hotel. 

  Abrir chat
  1
  Hola 👋
  ¿En qué podemos ayudarte?