El nostre compromís amb la

Sostenibilitat i
el benestar social

The Cappa

Tenim un compromís amb el medi ambient.
A l'Hotel Albades, entenem que el luxe i la responsabilitat poden i deuen coexistir. La nostra visió de sostenibilitat i compromís social se centra en crear un impacte positiu tant en el medi ambient com en la nostra comunitat.

Eficiència
energètica

El nostre esperit de reduir la nostra petjada de carboni ens porta a implementar sistemes d'alta eficiència energètica.

Gestió de
residus i reciclatge

Implementem pràctiques de reciclatge i reducció de residus en totes les nostres operacions, i fomentem als nostres hostes a participar en aquests esforços.

Conservació
de l'aigua

Comptem amb sistemes d'estalvi d'aigua en totes les nostres instal·lacions i fomentem pràctiques de conservació entre els nostres hostes i empleats.

Edificació
sostenible

L'hotel ha sigut construït i decorat amb materials sostenibles i de baix impacte ambiental, assegurant un entorn saludable i respectuós amb el medi ambient.

Compromís
social

Col·laborem amb organitzacions locals per a impulsar el desenvolupament comunitari, incloent-hi programes d'educació i ocupació.

Esdeveniments i activitats
de conscienciació

Organitzem esdeveniments i activitats que promouen la consciència sobre temes mediambientals i socials.

Pràctiques
laborals justes

Ens assegurem que tots els nostres empleats treballen en condicions justes i segures, i fomentem el seu desenvolupament professional i personal.

Inclusió i
diversitat

Celebrem la diversitat i promovem la inclusió en totes les nostres operacions, assegurant que tots els hostes i empleats siguen tractats amb respecte i dignitat.

The Cappa

Luxe, sostenibilitat i confort en un entorn únic.
A l'Hotel Albades, estem compromesos amb ser un far de canvi positiu, demostrant que el sector hoteler pot ser un líder en sostenibilitat i responsabilitat social. Junts, estem creant un futur més brillant i sostenible.

Sumérgete en una velada mágica con música jazz en vivo, deliciosa cocina mediterránea y el ambiente encantador de nuestro hotel. 

Reserva tu mesa ahora y asegúrate una noche inolvidable!

Sumérgete en una velada mágica con música jazz en vivo, deliciosa cocina mediterránea y el ambiente encantador de nuestro hotel. 

Abrir chat
1
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?