Política de cancel·lació

Condicions de reserva:
Tarifa flexible:
La primera opció és la tarifa flexible, la qual és reembossable i compta amb una política de cancel·lació flexible. Aquesta tarifa permet la cancel·lació gratuïta i modificacions fins a 48 hores abans del check-in. Es pren la targeta de crèdit com a garantia, excepte en cas de no xou, es carrega la primera nit. Aquest és un procediment de temporada baixa.

Tarifa no reembolssable (TFNR):
D'altra banda, la tarifa no reembossable (TFNR), en temporada alta, ofereix un atractiu descompte del 10% sobre la tarifa flexible, encara que no admet cancel·lacions. Quan el client fa la reserva se li cobra la 1 nit i després la resta de la reserva serà cancel·lable i modificable sense despeses fins a 3 setmanes abans del check-in. En cas de cancel·lació, se suposaria una penalització de l'import total de la reserva. És important tindre en compte aquesta condició en seleccionar aquesta opció.

Estades prolongades:
Per a estades prolongades, oferim una tarifa especial amb un descompte del 5% durant la temporada baixa, aplicable a estades de més de 3 nits. En temporada alta, el descompte del 5% s'aplicarà a estades de més de 5 nits.

Reserva anticipada:
Així mateix, per a aquells hostes que desitgen realitzar reserves amb anticipació, oferim un descompte del 5% si realitzen la reserva amb més de 2 mesos d'antelació.

Grups:
En el cas de reserves per a grups exclusivament d'habitacions durant la temporada alta, es permet un màxim de 10 habitacions per reserva. La política de cancel·lació per a aquesta mena de reserves permet el reembossament fins a 15 dies abans de la data d'entrada.

Quant a grups que incloguen habitacions i serveis de banquets, la política de cancel·lació contempla un reembossament fins a 3 setmanes abans de la data d'entrada. Agraïm la seua atenció a aquestes condicions i estem a la seua disposició per a qualsevol consulta addicional.

Sumérgete en una velada mágica con música jazz en vivo, deliciosa cocina mediterránea y el ambiente encantador de nuestro hotel. 

Reserva tu mesa ahora y asegúrate una noche inolvidable!

Sumérgete en una velada mágica con música jazz en vivo, deliciosa cocina mediterránea y el ambiente encantador de nuestro hotel. 

Abrir chat
1
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?