The Cappa

Benvinguts a Hotel Albades
Un oasi de luxe
i tranquil·litat

Situat en el cor de Benicassim, a escassos passos de les serenes aigües del Mediterrani, l'Hotel Albades emergeix com un refugi de luxe per als qui busquen una experiència d'allotjament sense igual. Amb una categoria de quatre estreles superior, el nostre hotel és un vertader paradís per a adults, oferint un entorn exclusiu i tranquil, perfecte per a escapades romàntiques, retirs de benestar o simplement un descans de l'enrenou diari.

LA NOSTRA MISSIÓ

Un oasi de luxe i tranquil·litat

A l'Hotel Albades, la nostra missió és oferir una experiència d'allotjament insuperable que conjuga luxe, confort i sostenibilitat. Estem dedicats a proporcionar un servei exquisit i personalitzat, assegurant que cada hoste se senta valorat i especial. El nostre hotel és un santuari per a adults que busquen una escapada tranquil·la i rejovenidora. Ens comprometem a superar les expectatives dels nostres hostes, brindant moments inoblidables i una estada que harmonitza la bellesa natural amb l'elegància contemporània.

SOBRE NOSALTRES
Descobrisca els valors
que defineixen el nostre hotel

Aquests valors guien totes les nostres decisions i operacions, assegurant que l'Hotel Albades no siga només un destí, sinó una experiència memorable que els nostres hostes desitjaran repetir i recomanar.

Excel·lència en el servei

Cada interacció amb els nostres hostes és una oportunitat per a demostrar el nostre compromís amb l'excel·lència i l'atenció al detall.

Intimitat i serenitat

Valorem la pau i la privacitat dels nostres hostes, oferint un ambient exclusiu per a adults que afavoreix la tranquil·litat i el descans.

Sostenibilitat

Estem compromesos amb pràctiques ecològiques i sostenibles, utilitzant productes i procediments que respecten el medi ambient i promouen la conservació.

Innovació gastronòmica

Ens esforcem per oferir una experiència culinària única, amb una fusió de sabors tradicionals mediterranis i tocs contemporanis.

Benestar integral

Promovem el benestar dels nostres hostes a través d'instal·lacions de spa, tractaments personalitzats i espais de relaxació que conviden a la revitalització del cos i l'esperit.

Hospitalitat autèntica

Creiem en una hospitalitat que ve del cor, on cada membre del personal està dedicat a crear una experiència genuïna i càlida per als nostres hostes.

Habitacions
& Suites


Dissenyades per a abraçar el mediterrani, les nostres habitacions
ofereixen la combinació perfecta de luxe i confort.

DESCOBRISCA BENICÀSSIM

Un paradís a la vora de la mar

Benicàssim, una xicoteta ciutat a la vora de la Mar Mediterrània, tan cosmopolita com històrica al mateix temps. En ella s'alça el nostre Hotel, com a mostra de l'essència *mediterrànea fruit del pas de diversos pobles al llarg dels segles, ibers, grecs, romans, fenicis, àrabs... tots ells han deixat una empremta que ha donat com a resultat aquesta xicoteta urbs, un lloc únic, en el qual poder gaudir de la cultura, la història, la música en directe, l'esport a l'aire lliure i la bona gastronomia.Sumérgete en una velada mágica con música jazz en vivo, deliciosa cocina mediterránea y el ambiente encantador de nuestro hotel. 

Reserva tu mesa ahora y asegúrate una noche inolvidable!

Sumérgete en una velada mágica con música jazz en vivo, deliciosa cocina mediterránea y el ambiente encantador de nuestro hotel. 

Abrir chat
1
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?